Fakturaer for medlemskap 2017 er sendt ut!

Årsmøtet i Sagene IF 2017 har vedtatt alle prisene for medlems- og treningsavgifter for i år, du finner hele prislisten her.

Fakturaer for både medlemsavgiften og treningsavgiften er sendt ut til de aller fleste i dag, du har fått en sms om dette. Du har fått fakturaene som vedlegg på epost, og den ligger også i din profil på Min idrett. Du kan velge om du vil betale fakturaen du har fått på epost på vanlig måte i din nettbank, eller om du vil logge deg inn i Min idrett å betale med kort. Ta kontakt med oss om du mener noe er feil.

Medlemmene i sykkel, innebandy, bandy og tennis har kun fått faktura for medlemsavgiften i dag (400 kr). Faktura for treningsavgift sendes ut i forkant av sesongen i disse idrettene.

Alle medlemmer i Sagene IF må betale medlems- og treningsavgift. Medlemsavgiften går til Sagene IF, treningsavgiften går til den idretten du driver med. Alle som har betalt medlemsavgift til Sagene IF er medlem, medlemskapet regnes fra den dagen medlemsavgiften er betalt.

Sliter du med å betale fakturaene? Da finner vi ut av det sammen med deg. Du kan be om betalingsutsettelse, dele opp regningen i flere deler, eller søke om fritak for treningsavgiften. Les mer om dette her. Alle som vil skal få være med i Sagene IF, dette er veldig viktig for oss, og vi finner alltid en løsning.

Sagene IF er en frivillig organisasjon, dvs at klubben drives av medlemmene på dugnad. Det får vi til ved at alle medlemmene putter litt innsats (dugnad) og litt penger (medlems- og treningsavgift) inn i klubben. Det alle medlemmene tilsammen bidrar med blir Sagene IF. Du er derfor ikke kunde i Sagene IF, du er medlem. Du bidrar med det du kan bidra med, også får du igjen det fellesskapet sammen klarer å få til.

Du kan lese mer om medlemskap i Sagene IF her.
Her finner du mer info om:
  • Hva du kan nyte og hva du må yte
  • Innmelding/ utmelding
  • Priser og betaling
  • Hva du kan gjøre hvis økonomien er vanskelig
  • Støttemedlemskap