Driftsleder på plass!

Sagene IF har ansatt Kurt- Jarle Niltveit som driftsleder for anlegg.

Det var omkring 30 søkere til stillingen. Kurt ble valgt på bakgrunn av sin kompetanse og erfaring med drift av idrettsanlegg generelt, og isbaner spesielt.

Kurt kommer fra jobb i Isbaneteknikk AS, og har også erfaring som daglig leder i sportsbutikk bransjen. Han har tidligere jobbet i idretten, både som driftsassistent hos Manglerud idrettsanlegg og som sportskonsulent i Norges kampsportforbund. Kurt er så vidt over 50 år og bor på Bjørndal, han er gift og har to voksne barn.

Det er mange oppgaver som venter vår nye driftsleder. Han vil få ansvar for alle anleggene vi drifter for Oslo kommune, det betyr alle anlegg på Voldsløkka samt Bjølsenhallen. Oppgavene blir å legge best mulig til rette for vår egen aktivitet og for øvrige brukere, og å sørge for at vi overholder våre forpliktelser i driftsavtalene med kommunen.

Kurt starter i jobben 1. oktober. Han kommer på besøk for å presentere seg på møtet i styrets arbeidsutvalg 26/9 og på møtet i ledergruppa 28/9. Tiden fram til nyttår vil gå med til opplæring og til å få den nye kunstisbanen opp og gå. Vi håper også å få de nødvendige avklaringene på plass, slik at Kurt også kan ta hånd om vinterdriften av Bjølsen kunstgress.

- Jeg gleder meg til å ta fatt i Sagene IF, det kjennes bra å komme tilbake til idretten, spesielt spennende blir det å få jobbe med en helt ny kunstisbane på Voldsløkka, sier vår nye driftsleder.

- Vi ser virkelig fram til å få Kurt med på laget, han har kompetanse og erfaring vi trenger for å bygge klubben videre, og vi ønsker ham hjertelig velkommen til oss, sier styreleder Einar Eriksen.
Styreleder Einar Eriksen (til venstre) ønsker Kurt- Jarle Niltveit velkommen som driftsleder i Sagene IF!