Bli med på våre gratis idrettsskoler høsten 2018!

I høst har Sagene IF en rekke gratis idrettsskoler for barn! Vi har skoler i fotball (en for guter, en for jenter), rugby, bryting, innebandy,landhockey, tennis og bandy. Det koster ingenting, utstyr låner du av oss. Det er ingen påmelding, bare å møte opp. Alle er velkommen!

Våre idrettsskoler 2018!

De fleste skolene starter i slutten av august/ starten av september. Under legger vi ut info og flyers om den enkelte skole etterhvert som vi har det klart.

Fotballskolen for alle nye 1. klassinger:
Fom uke 37 tom uke 44 2018.
Trening hver onsdag på Bjølsen skole, første gang 12/9.
Jenter kl. 17- 18 og gutter kl. 18- 19.

Rugbyskolen for barn 10- 14 år:
Fom uke 34 tom uke 42 2018, første gang,26/8 .
Trening hver søndag kl. 15- 16 på gresset på Voldsløkka

Bryteskole for barn 6- 12 år:
Fom uke 36 tom 42 2018. første gang 8/9.
Trening hver lørdag kl. 14- 15 i Bjølsenhallen.

Landhockeyskolen 6- 12 år:
Startet opp rett før sommeren og fortsetter etter sommeren fom uke 34. Nye er velkommen også etter sommeren.

Tennisskolen 6- 12 år:

Om idrettsskolene

Alle skolene er åpne for alle, det koster ingenting og du kan låne utstyr av oss. Det er ingen påmelding eller registrering, det er bare å møte opp og bli med, og du kan gjerne prøve deg på flere skoler/ idretter. Skolene er spesielt egnet for de som begynner på skolen.

Vårt mål er at idrettsskolene skal gi alle barn i bydel Sagene mulighet til å finne "sin aktivitet" og sin vei inn i klubben. Skolene varer mellom 5 og 10 uker. Når skolene er over, lager vi vanlige lag/ grupper av de barna som ønsker å være med videre i de ulike idrettene. Først da blir man medlem av Sagene IF, les mer om det her.

Under/ til høyre finner du info om de ulike skolene og om Sagene IF som klubb.

Har du spørsmål om våre idrettsskoler?

Flyers