ÅPNINGFEST I NYTT KLUBBHUS!

Velkommen hjem til oss!

Vårt nye klubbhus på Voldsløkka er endelig ferdig og det må vi feire!
Vi ønsker deg og din familie hjertelig velkommen på stor åpningsfest 25. august kl. 12- 16!

Vi kjører åpent hus med grilling, omvisning, masse idretts aktiviteter og fine premier.

Alle er invitert, ingen påmelding, det koster ingenting.
Du finner invitasjonen under.

Velkommen!

Til alle stjerner i striper...

Vi trenger et stort og fint bilde av klubben som kan henge på veggen i klubbhuset. Det komme derfor en fotograf som skal stå på taket av klubbhuset å ta bilde av hele gjengen sammen som står på landhockeybanen. Vi ønsker derfor at alle har på seg Sagene if- drakt (spilledrakt, overtrekksdrakt, skjerf….ta det du har), og om du vil ha med deg/ på deg utstyr fra din idrett er det kjempeflott.

Hvis det er noen som har lyst til å ta med mat/ kaker av noe slag, så setter vi kjempestor pris på det. Kaker, boller, brødskiver, frukt…….. Du bestemmer selv. Det er bare å ta med når du kommer.