Hjemmelagsregler

Alle hjemmelag i Bjølsenhallen har følgende ansvar for sine hjemmekamper i hallen:
  1. Påse at eget lag og bortelaget følger ordensreglene i Bjølsenhallen.
  2. Sørge for at kampen gjennomføres i tråd med gjeldende retningslinjer fra krets/ forbund.
  3. Gjøre banen klar til kamp - mål og vant, sekretariatsbord- og stoler, klokke, innbytterbenker, utvisningsstoler.
  4. Ta imot dommerne - anvise dem til rett dommergarderobe, ha med og fylle ut dommerregning, fikse betaling.
  5. Ta imot bortelaget - anvis dem til rett garderobe.
  6. Sørge for bemanning av eget sekretariat - det er ikke tillatt å bruke Sagene IFs hallvakter.
  7. Ordne med kampskjema - ha med eget, fylle det ut, sende det inn til rett instans (forbund/ krets).
  8. Ha med seg eget idrettsutstyr og eget førstehjelpsutstyr/ veske - Sagene IF kan ikke låne ut sitt utstyr til alle.
  9. Rydde opp etter kampen - gjøre klar til neste kamp ved å moppe banen, sette vantet på plass, rydde rundt banen og i garderober.
  10. Påse at alle garderobenøkler blir levert til hallvakten før laget reiser hjem.
Hva er hallvaktens oppgaver?
  • Være tilstede i hallen i hele åpningstiden - er der i god tid før kampene starter og er det en god stund etter at kampene er slutt.
  • Sørge for at du får nøkler til de garderobene du trenger - du må legge igjen bilnøklene e.l i depositum hos vakta.
  • Bistå med å finne fram til det du trenger i hallen - klokke, vant, mål, sekretariatsbord- og stoler, innbytterbenker, mopp....
  • Drifte kiosktilbudet i hallen - lage og selge enkel mat, drikke og kioskvarer.
  • Påse at hallen ser ok ut for alle besøkende - bytte søppelposer, påfyll toalett-og tørkepapir, rydde fellesområder.
  • Skal håndheve hjemmelagsreglene - dokumenterer og rapporterer brudd til Sagene IF.
Har bortelaget spørsmål om Bjølsenhallen?

Be dem lese her.

Brudd på hjemmelagsreglene vil føre til at hjemmelaget får en bot på kr. 1000,- av Sagene IF.
Ønsker du å leie Bjølsenhallen ?

Les her.