IDRETTSSKOLENE

Hvert år har Sagene IF en rekke åpne og gratis idrettsskoler for barn 6- 12 år. Vi har idrettsskoler i fotball (en for guter, en for jenter), innebandy, bryting, bandy, landhockey, rugby og tennis. Alle er velkommen! Under finner du mer info.

Våre idrettsskoler 2018!

De fleste skolene starter første uka av september.
Under legger vi ut flyers med all info om den enkelte skole etterhvert som vi har det klart.

Fotballskolen for alle nye 1. klassinger:
Fom uke 36 tom uke 46 2018.
Trening hver onsdag på Bjølsen skole.
Jenter kl. 17- 18 og gutter kl. 18- 19.

Bryteskole for barn 6- 12 år:
Fom uke 36 tom 42 2018.
Trening hver tirsdag kl. 17- 18 i Bjølsenhallen.

Rugbyskolen for barn 10- 14 år:
Fom uke 34 tom uke 42 2018.
Trening hver søndag kl. 16- 17 på gresset på Voldsløkka

Landhockeyskolen:
Startet opp rett før sommeren og fortsetter etter sommeren. Se flyers med mer info under/ til høyre.

Om idrettsskolene

Alle skolene er åpne for alle, det koster ingenting og du kan låne utstyr av oss. Det er ingen påmelding eller registrering, det er bare å møte opp og bli med, og du kan gjerne prøve deg på flere skoler/ idretter. Skolene er spesielt egnet for de som begynner på skolen.

Vårt mål er at idrettsskolene skal gi alle barn i bydel Sagene mulighet til å finne "sin aktivitet" og sin vei inn i klubben. Skolene varer mellom 5 og 10 uker. Når skolene er over, lager vi vanlige lag/ grupper av de barna som ønsker å være med videre i de ulike idrettene. Først da blir man medlem av Sagene IF, les mer om det her.

Under/ til høyre finner du info om de ulike skolene og om Sagene IF som klubb.

Har du spørsmål om våre idrettsskoler?

Flyers