Utstyr

Sagene IF er opptatt av at alle skal kunne drive med idrett hos oss. Vi forsøker derfor å holde kostnadene til utstyr på et lavt nivå. På denne siden finner du litt generell info om utstyr du trenger for å være med på vår aktivitet.

Utstyr som klubben kjøper inn og betaler

Dette utstyret kjøper klubben:
  • Alt av utstyr som laget/ gruppa bruker på trening/ kamper/ stevner
  • Drakter til kamper/stevner
  • Førstehjelpsutstyr
Bestillingsrutiner:
  • Det er den enkelte avdeling/ idrett som kjøper inn og fordeler utstyr til gruppene/ lagene i forkant av sesongen på bakgrunn av sitt budsjett.
  • Arbeidsutvalgene i idrettene vil sende ut informasjon til sine lagledere om hvordan de skal bestille nødvendig utstyr til sitt lag i god tid før sesongstart.
  • Alt av førstehjelpsutstyr kan hentes hos daglig leder i Bjølsenhallen.

Utstyr som medlemmene må kjøpe selv

Dette utstyret må du kjøpe/ skaffe selv:
  • Alt av sko
  • Treningsklær en trenger i tillegg til drakta
  • Bager

Rabatt for medlemmer av Sagene IF:

• Sagene IF har en del bra og billig utstyr for barn og ungdom til salgs - snakk med din lagleder/ gruppeleder.
  • Torshov sport - 20 % rabatt på alt utstyr og treningstøy - handle i Sagene IFs nettbutikk hos Torshov sport her.
  • Norsk Bandysport - 20 % rabatt på alt utstyr fra Salming - handle på nett her.
Lån av utstyr:
  • Alle deltakere på våre åpne idrettsskoler for barn får låne utstyr.
  • Alle barn og ungdom som starter i Sagene IF får låne utstyr i begynnelsen, og de trenger ikke kjøpe noe før de har bestemt seg for å være med.
  • Sagene Frivillighetssentral har mye og bra idrettsutstyr til utlån - les mer her.