Sagene IF innebandy søker trenere for ungdom!

Sagene IF innebandy søker trenere!

Sagene IF innebandy søker trenere til sine ungdomslag for sesongen 2018/2019.
Vi har en rekke lag for ungdom 14- 18 år, og vi ser etter trenere for samtlige.

Alle lagene har trening 3 ganger i uka i Bjølsenhallen, og det er ønskelig at trener kan delta på et antall av lagets kamper.
Det er gode utviklingsmuligheter i klubben, da vi har lag på mange ulike nivåer, helt opp til elite.
Trenerkurs vil bli gitt ved behov, og man vil få støtte fra sportslig leder Hilma Thofte samt lagleder og andre trenere.

Hva ser vi etter?
  • Kompetanse: Solide ferdigheter i innebandy
  • Personlige egenskaper: Engasjert, målrettet og strukturert.
Søkere bør ha fylt 18.
Politiattest er et krav.
Timesbasert lønn etter avtale.

Høres dette interessant ut?
Ta kontakt med Hilma Thofte for mer informasjon.

Litt om oss

Sagene IF ble stiftet i 1921 og er et tradisjonelt fleridrettslag. Vi har aktivitet i fotball, innebandy, bandy, landhockey, bryting, rugby, tennis, sykkel og allidrett. Sagene IF har geografisk tilhørighet til Bydel Sagene (indre Oslo) og teller omlag 1600 medlemmer. Vi spiller i svarte- og hvitstripete drakter og vårt motto er "stjerner i striper". Du kan lese mer om klubben på våre nettsider www.sageneif.no.

Sagene IF innebandy holder til i Bjølsenhallen på Bjølsen i Oslo, og har omlag 230 medlemmer. På jentesiden er vi blitt både store og gode, vi har alt fra jenter 10 og opp til eliteserielag.