Medlemskap

Her finner du informasjon om innmelding og medlemsskap i Sagene IF allidrett.
Innmelding
  1. Meld ditt barn inn i Sagene IF. Du finner informasjon om hvordan du gjør det her.
  2. Send en epost til allidrett@sageneif.no som inneholder: Navn på barnet, første og andrevalg for allidrettsgruppe dere ønsker å være med i. Se oversikt over gruppene (sted, dager/ tider, oppstart) her.
  3. Du får en bekreftelse fra oss på epost når innmeldingen er behandlet og godkjent.
  4. Møt opp på første trening.
Medlemskap
  • Alle barn som er med på allidrettene er medlemmer av Sagene IF. Les hva medlemsskap innebærer her.
  • Sagene IF bruker idrettsforbundets system for medlemshåndtering som heter Min idrett. Les mer om det her.
  • Det koster noen kroner å være med i Sagene IF allidrett. Les om når du får faktura og hvordan du betaler her.
  • Alle barn som slutter på allidretten må melde seg ut av Sagene IF. Les hvordan du gjør det her.
  • Ved spørsmål, ta kontakt med vår allidrettsleder.